trarenfrdeitjakuru
  • 0507 604 78 77

HALİLİYE KÜLTÜR VE İLİM VAKFI OLARAK 16 NİSAN'DA ''EVET '' DİYORUZ

Haliliye Kültür ve İlim Vakfı Yönetim Kurulu olarak 16 Nisanda referandumda evet diyeceğiz

16 Nisan 2017’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa değişikliği Referandumunda ‘Haliliye Kültür ve İlim Vakfı ve Nur Talebeleri olarak; memleketimiz ve Âlem-i İslam’ın mukadderatıyla alakadar olan bir meselede yerimizi, tavrımızı ve tarafımızı açıkça ortaya koyuyoruz.

İç ve dış şer odakların ülkemizi, milletimizi hedef aldığı bir dönemde bizler; Nur Talebeleri olarak referandumda ‘EVET’ demeyi milli bir vazife olarak addediyor ve ‘EVET’ diyoruz.

Devletimizin, Milletimizin, Cumhurbaşkanımızın ve Hükümetimizin yanında olduğumuzu ve 16 Nisan 2017' de ülkemizin önünü açacak anayasa değişikliği referandumunda EVET demeyi vazife-i vicdaniye telakki ettiğimizi kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.

Haliliye Kültür ve İlim  Vakfı