trarenfrdeitjakuru

Video Galeri

Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi-Foto Galeri

Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.Bayramlaşma törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekileri Mahmut KAÇAR,Yahya AKMAN, Ak Parti Il Başkanı Yusuf EĞİLMEZ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa Belediyesi arkasındaki Vakıf binasında düzenlenen Bayramlaşma töreninde, Damat Süleyman Paşa Camii emekli imamı ve Şanlıurfa'nın sevilen ve sayılan kanaat önderlerinden Mustafa Kılıç ile Milletvekileri Mahmut KAÇAR,Yahya AKMAN, Ak Parti Il Başkanı Yusuf EĞİLMEZ vatandaşlar ile bayramlaşıp sohbet etti.

Vakıf üyeleri bayramlaşma töreninde vatandaşlara şeker dağıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen bayramlaşma töreni ikindi namazının ardından başladı ve akşam saatlerinde doğru sona erdi

Son Düzenlenme Pazartesi, 06 Mayıs 2019 21:02
Ögeyi Oylayın
(0 oy)