Bir Kişi Okut Toplumu Değiştirsin - SODES Projeleri

Bir Kişi Okut Toplumu Değiştirsin - SODES projesi Haliliye Vakfının en önemli ve temel çalışmasıdır. Projemizin ilk bölümü 2010, 2. bölümü 2011, 3. bölümü is 2012 yılında kabul edilmiştir.

Proje ile Şanlıurfa ilinin  kenar semtlerinde  yaşayan maddi durumları düşük olan ilköğretim ve orta öğretim öğrencilerine etüd merkezleri kurarak ders çalışma ortamları kazandırılacaktır. Bunun yanında öğrencilere sınavlara hazırlık amacıyla ücretsiz SBS-LYS-YGS kursları açılacaktır.

Haliliye Vakfı SODES Projesine ilgi beklenildiğinden daha yoğun olmuş, etüd merkezlerine alınacak öğrenciler seçimle belirlenmiştir. Şanlıurfa ilinde 3 ETÜD merkezi ile birlikte faaliyet gösteren Proje önümüzdeki yıllarda vakfımızı destekleyen vatandaşlarımızın yardımıyla daha da geliştirilecektir. Haliliye Vakfı olarak projemize maddi-manevi katkı sunan tüm sevenlerimize buradan teşekkür ediyoruz.

Gösterim Sayısı: 1473 Son Düzenleme: Perşembe, 19 Eylül 2013 16:44