Şeref Gerginci Ağabey Vefat Etti

Şanlıurfa’nın tanınmış iş adamlarından Şeref Gerginci (61) Ağabey  vefat etti.

Geçirdiği kalp krizi nedeniyle 1 haftadır özel bir hastanede tedavi altında bulunan Gerginci, bu sabah hakkın rahmetine kavuştu.

Turgut ve Hüseyin Gergincinin kardeşleri,GAP Arena Stadyumu Müdürü, Hakem Ekrem Gerginci ve Nedim Gergincinin amcaları, Mehmet Aydın Gerginci'nin babası, eğitimci Şemsettin Kayısı'nın kayınbabası olan Şeref Gerginci’nin cenazesi, öğlen namazına müteakip Harran Kapı camiinden alınarak, Harran Kapı aile mezarlığında defin edildi.

Haliliye Vakfımızın Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurucularındanda olan merhum Şeref Gerginci Ağabeyin taziyesi İpekyol Yekbun Gerger Taziye evinde yapılacak.

Merhuma Haliliye ilim Ve Kültür Vakfı olarak Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Gösterim Sayısı: 1814 Son Düzenleme: Çarşamba, 29 Ocak 2014 12:25