Allah vücut elbisemizi bize farkettirmeden nasıl değiştiriyor?

İnsanın bir yaşındaki elbisesi beş yaşında, beş yaşındaki elbisesi on yaşında, on yaşındaki elbisesi yirmi yaşında kendisine olmaz. Yani insan büyüdükçe elbiseler küçülür.Fakat insan büyüdükçe küçülmeyen bir elbisesi vardır ki o da vücut elbisesidir.

Peki o vücut büyüdükçe vücut elbisesini büyüten, şişmanladıkça genişleten, zayıfladıkça küçülten, ne dar ne de geniş bir şekilde diken terzi kimdir?

Aynı misâli hayvanlara ve bitkilere tatbik edin. O varlıklara da mükemmel bir surette bu elbise ve suretlerin giydirildiğini göreceksiniz.

Evet tüm bu varlıklara en güzel elbiseler giydiren ve onlara en güzel şekiller ve suretler veren ve onları halden hale değiştiren Allah’tan başka kimi gösterebilirsiniz?

Allah vücut elbisemizi bize farkettirmeden nasıl değiştiriyor?

HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

İzleyelim: