Risale-i Nur Meşveret Cemaatinden Mehmet Görmez açıklaması

Risale-i Nur Meşveret Cemaati, geçtiğimiz günlerde emekliye ayrılan Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'le ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "bütün Nur camiası olarak sizlere medyun-u şükranız. Sizin bu hasbi ve samimane hizmetleriniz ve fiili gayretleriniz asla unutulmayacaktır" ifadesi yer aldı.

Risale-i Nur Meşveret Cemaati Metni

Muhterem ve kıymetli Prof. Dr. Mehmet Görmez Hocamız;

Cenabı Hakk'ın lütuf ve keremi ile çok büyük hizmetlere ve külli hayırlara vesile oldunuz. Allah u azimüşşan sizden ebediyen razı olsun.

15 Temmuz gecesinde FETÖ kanlı terör örgütüne karşı, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte  sergilediğiniz kahramanane tavır ve mücadele, camilerde okuttuğunuz selalar ve deruhte ettiğiniz diğer ulvî hizmetler ile milletin teyakkuzuna ve alem-i İslam'ın inşirahına vesile oldunuz.

Hususan, muazzez Üstadımızın vasiyeti olan ve Sayın Cumhurbaşkanımızın desteklediği Risale-i Nurların Diyanet eliyle basılması hizmetinden dolayı bütün Nur camiası olarak sizlere medyun-u şükranız. Sizin bu hasbi ve samimane hizmetleriniz ve fiili gayretleriniz asla unutulmayacaktır.

Duamız ve niyazımız odur ki, Rabbi Kerim sizi aynı azim ve gayretle daha küllî hizmetlerde istihdam buyursun, ömrünüzü bereketlendirsin.

Risale-i Nur Meşveret Cemaati