Hüsnü Bayramoğlu ağabey'den referandum açıklaması

Said Nursi'nin talebesi Hüsnü Bayramoğlu ağabey: 'Referandumda evet diyeceğiz''

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu ağabey Cumhurbaşkanlığı sistemi ve Anayasa değişikliği için yapılacak olan referandumda 'Evet' diyeceğini açıkladı.

"Nur talebeleri olarak evet diyeceklerine" dikkat çeken Hüsnü ağabeyin Yeni Akit'e yaptığı açıklama şöyle:

"Bütün şer güçlerin Türkiye'ye yönelik saldırılarda bulunduğu bir dönemde elbette bizler Nur talebeleri olarak referandumda 'evet' diyeceğiz. Risale-i Nur cemaati olarak bizler, sadece referandumda 'evet' demekle kalmıyor, ne pahasına olursa olsun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında olduğumuzu ve onu desteklediğimizi ilan ediyoruz. Birileri sürekli yalanlar üzerinden Sayın Erdoğan'a ve bizlere saldırıyorlar fakat bu saldırılar bizleri hakikat yolumuzdan döndüremeyecektir."