Vakfımızın Bilgi Yarışması Yoğun Katılım ile gerçekleşti (İŞTE CEVAPLAR)

Gösterim Sayısı: 2057 Son Düzenleme: Cumartesi, 07 Mayıs 2016 13:34

1 Yorum

• Ömer Faruk TAN

Selamünaleyküm . Ben Şanlıurfa- Viranşehir'den 7.Sınıf öğrencisiyim.Bu vakfın il geneli yaptığı ''KÜÇÜK SÖZLER" yarışmasının sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hususunda bilgi sahibi olmak istiyorum. BU arada yarışmada 4 tane yanlış yaptım..
    Lütfen bir cevap yazın...

Ekleyen: Ömer Faruk TAN Salı, 10 Mayıs 2016 14:15 yorum linki