Haliliye Vakfı'ndan Risale-i Nur Okuma Yarışması

Şanlıurfa Haliliye Kültür ve İlim Vakfı Risale-i Nur Külliyatından Lise ve İlkögretim öğrencilerine yönelik"Küçük Sözler" Yarışması düzenliyor.

Haliliye Kültür ve İlim Vakfı  Risale-i Nur Külliyatından Lise ve İlkögretim öğrencilerine yönelik "Küçük Sözler" Yarışması düzenliyor.Yarışma Lise ve İlkögretim olarak 2 kategoride yapılacak.Yapılacak sınavda başarılı olanlara Cumhuriyet Altını,Bisiklet hediye edilecek ayrıca ilk 45 kişiye Gezi düzenlenecek.

LİSE KATEGORİSİNDE:

1. Olan Tam altın