Said Özdemir Ağabey'i Onbinler ebediyete uğurladı

Geçtiğimiz pazartesi zatüre ve böbrek rahatsızlığı nedeniyle hasteneye kaldırılan Said Özdemir ağabey, dün sabah saatlerinde yoğun bakımda Hakkın rahmetine kavuşmuştu.

Bediüzzaman Said Nursi hazretlerinin talebelerinden Said Özdemir Ağabey Ankara Hacı Bayram Veli camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra ebediyete uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez tarafından kıldırılan cenaze namazına Bediüzzaman Said Nursi'nin talebelerinden dava arkadaşları Abdullah Yeğin, Hüsnü Bayram ve Mehmet Fırıncı ağabeylerin yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Milletvekilleri, Valiler katıldı.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen Nur talebelerinin katılımıyla Hacı Bayram Veli Camiinde ancak kandil geceleri ve bayram namazında görülebilen kalabalık bir cemaatin iştirakiyle kılınan namazın ardından Said Özdemir Ağabey dualarla Rahmet-i Rahmana uğurlandı.