SALİH ÖZCAN AĞABEYİN CENAZE PROGRAMI

Bediüzzamanın Talebesi ve neşir Varislerinden Merhum Seyyid Salih Özcan Dün gece saatlerinde Hakk’ın rahmetine kavuştu.

SEYYİD SALİH ÖZCAN AĞABEYİN Cenaze Defin Programı :

SEYYİD SALİH ÖZCAN AĞABEYİN CENAZESİ 04.08.2015 (YARIN) İSTANBUL FATİH CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZINI MÜTEAKİP KILINACAK CENAZE NAMAZINDAN SONRA ŞANLIURFAYA GETİRİLECEK 05.08.2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ DERGAH CAMİİNDE İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA KILINACAK CENAZE NAMAZINI MÜTEAKİP HALİURRAHMAN DÖŞEME CAMİİNE DEFNEDİLECEKTİR.

TAZİYELER 06.08.2015 PERŞEMBE GÜNÜ ŞANLIURFA DA SIRRIN KARŞIYAKA MAH. ABDURRAHMAN YAVUZ TAZİYE EVİNDE KABUL EDİLECEKTİR.