HALİLİYE KÜLTÜR VE İLİM VAKFINDAN ÖNEMLİ DUYURU

ŞANLIURFA HALİLİYE KÜLTÜR VE İLİM VAKFI BEDİÜZZAMAN SAİD NURSİ HAZRETLERİ İÇİN ŞANLIURFA'DA YAPILACAK MEVLİD İÇİN GELEN MİSAFİRLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAK İSTEYEN HEMŞERİLERİMİZ İÇİN DUYURU YAYINLADI

Üstadımız Bediüzzaman Said Nursi Hz. İçin mevlide gelen misafirlerin iftar yemeği için dağıtımı Pazar günü saat 17:00 da Damat Süleyman Paşa Camisinde olacaktır.

Haliliye Kültür ve İlim Vakfı

Gösterim Sayısı: 1392 Son Düzenleme: Cuma, 10 Temmuz 2015 12:20