Şanlıurfa Bediüzzaman Mevlidine Davet

Urfa Bediüzzaman Mevlidi ,12 Temmuz  yatsı namazından sonra yapılacak

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin 1960 yılında Urfa'da vefat etmesinden sonra kesintisiz olarak her yıl düzenlenen Urfa Bediüzzaman Mevlidi ,12 Temmuz  yatsı namazından sonra yapılacak

Başta Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed (asm) ve bütün peygamberler, sahabeler, evliyalar olmak üzere vefatının 55.yılı münasebetiyle Bediüzzaman Said Nursi ve manevi şehitlerimizin ruhlarına bağışlanmak üzere mevlid-i şerif ve hatim okunacak.

Tamamen Şanlıurfalı Risale-i Nur Gönüllüleri tarafından organize edilen mevlide Bediüzzaman Hazretlerinin hayattaki talebeleri ile Türkiye ve dünyanın dört bir yanından misafirler katılıyor.
Şanlıurfa dışından gelen misafirlerin ağırlanması, iftar ve sahur programları ayarlandı.

Her Ramazan ayında Kadir gecesinden bir gece önce tertip edilen Mevlid, özellikle Nur talebelerinin biraraya gelerek görüşmelerine de vesile oluyor.

Her yıl düzenlenen mevlid, Ramazan’ın 25. gecesi (12 Temmuz 2015) yatsı namazından sonra Hz. İbrahim'in (as) doğduğu makam ve Bediüzzaman hazretlerinin ilk defnedildiği yer olan Dergâh Camiinde okunacak.

NOT:BEDİÜZZAMAN  MEVLİD İLE İLGİLİ HABERLERİ  haliliyevakfi.org SİTEMİZDENDE TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

Gösterim Sayısı: 1369 Son Düzenleme: Cumartesi, 04 Temmuz 2015 20:45