Nur'un büyük bir kahramanıydı

Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebelerinden Abdülkadir Badıllı ağabeyin vefatının ardından taziye mesajları.

Şanlıurfa'nın kanaat önderlerinden Mustafa Kılıç Hocanın mesajı:

"Abdulkadir Badıllı ağabey medeni cesaretin zirvesindeydi. Nur'un büyük bir kahramanıydı. 1965'lerde beraber Urfa merkez ve ilçeler olmak üzere bir çok hizmette bulunduk. Bana bir gün; "Üstadımızın üç yüz tane mektubu var, beraber tashih edelim" demişti. Ceylanpınar'da üç yüz mektubu tashih ettik. Cenab-ı Hak binlerce kez rahmet etsin, Peygamber Efendimizin (asm) şefaatlerine nail eylesin.