Şanlıurfa Haliliye Vakfı Moğolistanda Kurban Kesti

Şanlıurfa Haliliye Kültür Ve İlim  Vakfı hayırseverlerin bağışladığı kurbanların bir kısmını Moğolistanda Kurban Kesti

Bu yıl bir çok hayırsever Şanlıurfa Haliliye Kültür Ve İlim  Vakfı'na kurban bağışında bulunarak kurbanlarını yurt dışında Moğolistanda kestirerek fakir ve muhtaç insanlara bağışladı.

Şanlıurfa Haliliye Kültür Ve İlim  Vakfı yurtdışında hayırseverler adına kestirdiği kurbanları videoya aldı.

KESİLEN KURBANLARIN VİDEOLARI AŞAĞIDAKİ YOUTUBE SAYFASINDADIR

SAYFAYI TIKLAYIN