Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Şanlıurfa Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.Bayramlaşma törenine Bediüzzaman Hazretlerinin Talebelerinden Abdulkadir BADILLI ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şanlıurfa Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.Bayramlaşma törenine Bediüzzaman Hazretlerinin Talebelerinden Abdulkadir BADILLI ile çok sayıda bürokrat ve vatandaş katıldı. Şanlıurfa Belediyesi arkasındaki Vakıf binasında düzenlenen Bayramlaşma töreninde, Damat Süleyman Paşa Camii emekli imamı ve Şanlıurfa'nın sevilen ve sayılan kanaat önderlerinden Mustafa Kılıç ile vatandaşlar ile bayramlaşıp sohbet etti.

Vakıf üyeleri bayramlaşma töreninde vatandaşlara şeker dağıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen bayramlaşma töreni ikindi namazının ardından başladı ve akşam saatlerinde doğru sona erdi.