Mustafa Kılıç Hoca Ağabey'in Acı Günü

Şanlıurfa'da önde gelen kanaat önderlerinden ve Haliliye Vakfının Kurucusu ve Damat Süleyman Paşa Camii eski İmamı Mustafa Kılıç Hoca'nın ablası Zeliha Demir (80) vefat etti.

Nur Cemaatinin önde gelen kanaat önderlerinden ve Haliliye Vakfı Kurucusu ve Damat Süleyman Paşa Camii eski İmamı Mustafa Kılıç Hoca'nın ablası Zeliha Demir (80) vefat etti.

Haliliye Vakfı Kurucusu ve Damat Süleyman Paşa Camii eski İmamı Mustafa Kılıç Hoca'nın ablası Zeliha Demir (80) vefat etti. Dün akşam vefat eden Zeliha Demir'in cenazesi bugün öğlen namazına müteakiben Kuyubaşı Ubeydullah Camisinde toprağa verilecek. Merhumenin taziyesi Yekbun Gerger taziye evinde yapılacak.

haliliyevakfi olarak merhumeye Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.