Günlük Risale-i Nur Okuma Çizelgeleri

Günlük Risale-i Nur okumasını bir program dahilinde yürütmek isteyenler için hazırlamış olduğumuz günlük risale okuma çizelgelerimizi aşağıdaki linklerden temin edebilirsiniz.

Çizelgeler  RNK ve Envar neşriyat esas alınarak hazırlanmıştır. Bu çizelgeleri farklı neşriyat veya yayınevleri içinde hazırlayıp gönderebilirseniz yine bu sayfamızda yer vermek isteriz.

Çizelgeler Excel programında hazırlanmıştır. Bilgisayarınızda bu çizelgeleri açabilmeniz için Microsoft Office programı kurulu olmalıdır.

Çizelgelerde tarih alanları boş bırakılmıştır. Tarih alanlarını başlayacağınız tarihe göre otomatik olarak doldurabilirsiniz. Excel programında otomatik tarih doldurmayı öğrenmek için tıklayın.

RNK Külliyatı Programları

Külliyatın Tamamını Okuma Programları