Cuma, 18 Ekim 2013 17:50 Gösterim Sayısı: 1646

Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Haliliye Vakfında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi.Bayramlaşma törenine Ak Parti Şanlıurfa Milletvekileri Mahmut KAÇAR,Yahya AKMAN, Ak Parti Il Başkanı Yusuf EĞİLMEZ ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şanlıurfa Belediyesi arkasındaki Vakıf binasında düzenlenen Bayramlaşma töreninde, Damat Süleyman Paşa Camii emekli imamı ve Şanlıurfa'nın sevilen ve sayılan kanaat önderlerinden Mustafa Kılıç ile Milletvekileri Mahmut KAÇAR,Yahya AKMAN, Ak Parti Il Başkanı Yusuf EĞİLMEZ vatandaşlar ile bayramlaşıp sohbet etti.

Vakıf üyeleri bayramlaşma töreninde vatandaşlara şeker dağıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen bayramlaşma töreni ikindi namazının ardından başladı ve akşam saatlerinde doğru sona erdi

Cuma, 20 Eylül 2013 16:06 Gösterim Sayısı: 1544

Harran üniversitesi ve sivil toplum kuruluşları aracılığı ile düzenlenen ‘Risale-i Nur ve Tecdit’ konulu sempozyumda, Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri’nin fikirleri tartışıldı. 28 akademisyenin katıldığı sempozyum büyük ilgi gördü.

Çarşamba, 18 Eylül 2013 19:22 Gösterim Sayısı: 1710

Haliliye Vakfı kurucusu Sayın Mustafa KILIÇ (Hoca)'nın yönetiminde İlim Kültür derneği sohbet Toplantısı

Salı, 03 Eylül 2013 13:22 Gösterim Sayısı: 1414

Üstad Bediüzzaman Said Nursi Hazretleri için doğduğu köy olan Bitlis’in Hizan ilçesine bağlı Nurs Köyünde mevlid okutuldu. Mevlide yurt içi ve yurt dışından binlerce insan katıldı.